Szeretettel várunk az első, kétnapos, magyar nyelven tartott Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) workshopra melyet dr. Máté Gábor személyesen tart Budapesten. Házigazda: Manjeet Adi (Egervári Mária).

Időpont: 2023, október 21 – 22

Helyszín: Larus Rendezvényközpont, Budapest, Csörsz utca 18/B

Helyszín: A konferencia helyszíne a festői Budapest, melyet korábban a Duna királynőjének is hívtak, és ahol az októberi időjárást az enyhén hűvös idő és sok napsütés jellemzi.

Regisztrálj most

Belépőjegy: 350 CAD (kanadai dollár) Válts pénznemet 
A regisztráció elkezdődött. Helyek korlátozott számban elérhetőek.


Kizárólag a konferencia felvételei

$200 CAD (kanadai dollár) Válts pénznemet
A workshop videó felvételei november második felében lesznek kész. Ekkor mindenki, aki részt vett vagy megvette a felvételekhez való hozzáférést értesítést fog kapni a bejelentkezési adatokról.


A Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás)-ról:

A Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) egy nemzetközi program, melyet dr. Máté Gábor alkotott meg, és Sat Dharam Kaur ND formált képzéssé. Eddig 84 országból több mint 3000 ember vett rajta részt, így hozva pozitív változást egyének, családok és közösségek életébe.

A CI egy traumainformált terápiás megközelítésmód, mely felfedi mi rejlik a világ felé megjelenő személyiségünk mögött. A feltárás folyamata által mindkét félben - kliensben és CI képzett szakemberben egyaránt - kirajzolódó mélyebb megértés és tudatosság felfedi a bennünk megbúvó, rejtett feltételezéseket, implicit emlékeket és testérzeteket. Ezek hordozzák azokat a mélyebb üzeneteket, melyek meghallását a szavak elősegíthetik vagy akadályozhatják.

A CI képzett szakember által vezetett Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) folyamán a kliens felismerheti az életét vezérlő tudattalan dinamikákat, és a fogságukból való kiszabadulás lehetőségét.

A Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) megalkotói:

Dr. Máté Gábor magyar származású, Kanadában élő nyugdíjas orvos, nemzetközileg elismert író, előadó, a Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) megalkotója.

Sat Dharam Kaur természetgyógyász, kundalini jóga instruktor és tréner. Ő formálta képzéssé a Dr. Máté Gábor által megalkotott Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) megközelítésmódot.


Ki a célcsoportja Dr. Máté Gábor két-napos workshopjának?

Gábor szerint a tanítás azoknak szól, akik emberekkel foglalkoznak. Végzettségtől függetlenül mindazoknak, akik szeretnék megismerni a tudattalanban rejlő vezérlő mechanizmusokat, megérteni a sémáink eredetét, és megtanulni együttérzéssel viszonyulni ezekhez, annak ellenére, hogy a jelenben ezek az egykor adaptációs funkciók már nem szolgálják javunkat.

Kinek lehet hasznos az Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás)? 

Pszichoterapeutáknak, mentálhigiénés szakembereknek, mentális egészséggel foglalkozó szakembereknek, terápiás közösségeknek, life coachoknak, egyészségügyi dolgozóknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak, gyógyítóknak, tanítóknak, tanároknak, jóga oktatóknak, meditációt oktatóknak, sámánoknak, felépülést segítő közösségeknek, sport és fitness edzőknek, önfejlesztés és fejlesztés iránt érdeklődő egyéneknek és csoportoknak, sokrétű és multikulturális csoportoknak.

Mire számíts?

Interaktív Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) folyamat Dr. Máté Gáborral

A két nap folyamán Gábor a következő témákról fog beszélni:

 • Az elmével teremtjük a világot
 • A tudás három szintje
 • Az igazság felszabadít
 • Hitelesség vagy kapcsolódás
 • A személyiség egy megküzdési módszer
 • Triggerelődés és érzelmi fájdalom
 • A gyógyulás lehetősége mindenkiben megvan – bizalom az emberek gyógyulási folyamatában
 • Több generációs trauma
 • A terápia célja
 • Biztonság létrehozása
 • Az együttérzés öt szintje
 • Együttérző jelenlét, figyelem
 • Bízz meg a zsigeri érzéseidben 
Program

Az eseményen résztvevő csapattagok bemutatása

Dr. Máté Gábor tanításai mellett tapasztalni fogsz légzőgyakorlatokat Manjeet Adi vezetésével, hangfürdőt  Kalmár Andrea közreműködésével, és egy zenei élményben lesz részed Zentai Márk előadásában. 

A házigazda, Manjeet Adi:

Manjeet Adi (Egervári Mária) a Compassionate Inquiry Magyarország szervezője a CI egyik alapító facilitátora és mentora. Orvosi egyetemet Budapesten végzett, majd a betegségek méyebb okait kutató útja a kanadai természetgyógyász főiskola elvégzésével mindbody orvosláshoz, végül Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) megközelítésmód tanulmányozásához vezette. Az elme és test egységét figyelembevéve, ezek egyidejű feltárását hatékonyan használja praxisában.

A hangfürdő vezetője, Kalmár Andrea:

Ázsia különböző országaiban töltött évek során találtam rá a spiritualitásra, és mélyültem el elsősorban a buddhista Vipasszana meditációban és a tantra jógában. Majd néhány hónapot eltöltöttem Amma (az „ölelő anya”) végtelen szeretetenergiája terében. 2009-ben, Katmanduban (Nepál) ismerkedtem meg a tibeti hangtálak világával, és tapasztaltam meg oldó és fejlődést segítő hatásukat. Azóta egyre több emberhez juttatom el nyugtató, felemelő hangjukat.

Zentai Márkról

Zentai Márk, az Artisjus és Fonogram-díjas MÖRK zenekar énekes-dalszerzője néhány éve szólóban is jelentet meg dalokat. Célja saját legmélyebb érzelmeinek feltárása és dal formába öntése, hogy ezáltal létrejöhessen egy mélyen elfogadó tér önmaga és mások számára.

Fontos! A workshop alatt előfordulhat, hogy triggerként hat rád valami. Ebben az esetben a következő jelenlévő kollégáktól tudsz majd segítséget kérni: Ács Ildikó, Sólyom Anna, Bölcskei Mónika, Bajzát Anita, Manjeet Adi.

CI képzett szakember,  Ács Ildikó:
Ildi CI képzett szakember, mentor és 10 hetes csoportokat is vezet az Együttérző betekintés módszertanával. Elvégezte a CI Mentorprogramot és 7 csoportot kísért asszisztensként az éves szakmai program keretein belül. Kitartóan bővíti tudását, hogy különböző megközelítésekkel támogassa mások gyógyulását.

CI képzett szakember, Sólyom Anna:
Anna test-orientált pszichoszomatikus terapeuta, aki különböző megközelítések szintézisét kínálja, az egyszerű stresszoldó technikáktól át az egyén traumájának és transzgenerációs örökségével való rituális munkáig. Gyengéden és határozottan vezeti a klienseit utakat, közösen teremtve teret a személyes potenciál, esszencia, és az egészség egyensúlyra találásához.

CI képzett szakember, Bölcskei Mónika:
Eredeti végzettségemet tekintve általános iskolai tanító vagyok, majd HR diplomát, tréner, coach és facilitátor képzettségeket szereztem. Néhány évig ADHD-s gyerekeket tanítottam délelőttönként, és vezetőket fejlesztettem délutánonként. Felnőttként diagnosztizálták nálam az ADHD-t. A téma mélyebb megismerésével ADHD-val élőket támogatok, kísérek önismereti útjukon. Ötvözöm a coaching módszertant a legfrissebb kvantum technológiai fejlesztésekkel és dr. Máté Gábor Compassionate Inquiry megközelítésével.

CI képzett szakember, Bajzát Anita:
Addiktológiai konzultáns, felépülési coach aki függőségekkel küzdőket kísér a felépülés útján. Korábban sok éven át külföldön élt, egy nemzetközi szervezetnél dolgozott. Saját kérdéseire a választ Mindfulness gyakorlatok által elért belső nyugalomban, tudatosságban találta. Ezt a módszert az Oxford Mindfulness Center minősített oktatójaként adja át a hozzá fordulóknak. Dr Máté Gábor Compassionate Inquiry® Együttérző feltárás mentor programjában vesz részt.

Az első nagyszabású Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) Konferencia 2022-ben, Vancouverben

A Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) célja, hogy megtanítsa a CI folyamatát, mely által az emberek képessé válnak kapcsolódni a jelenben bennük élő igazsághoz, majd a folyamat által  gyengéden felfedni és kioldani azokat a testben is elraktározott gyermekkori traumákat, beszűküléseket és elfojtott érzelmeket, melyek betegségek és függőségek gyökerét képezik.

Az Együttérző Feltárás célja együttérzést, tiszteletet, elfogadást, felismerést, gyógyulást, szabadságot és kapcsolódást teremteni az emberekben és az emberek között, a CI-t gyakorló, képzett szakemberek nemzetközi közössége által.

Mit tartalmaz a belépődíj?

Személyes részvétel a kétnapos konferencián.
A konferencia felvételei.
A díj nem tartalmaz  szállást, utazást és étkezést.

Kizárólag a konferencia felvételei

$200 CAD (kanadai dollár) Válts pénznemet

A workshop videó felvételei november második felében lesznek kész. Ekkor mindenki, aki részt vett vagy megvette a felvételekhez való hozzáférést értesítést fog kapni a bejelentkezési adatokról.

Gyakran feltett kérdések

Ha egyéb kérdésed van, illetve további információkért kérjük keresd Manjeet Adit, az [email protected] címen.

A jegyek az Együttérző Feltárás két napos képzésre nem visszatéríthetők.

Találkozzunk az első, Dr. Máté Gábor által magyar nyelven tartott Compassionate Inquiry (Együttérző feltárás) Konferencián!

Compassionate Inquiry (Együttérző Feltárás) Newsletter 

Az online kurzus magyar nyelvű változata már előkészületben van, így hamarosan a magyar érdeklődők számára is megnyílik a lehetőség, hogy elsajátítsák ezt a megközelítésmódot. További információ iránt érdeklődők ide kattintva feliratkozhatnak emailen keresztüli értesítésre. 

Kövesd a Compassionate Inquiry oldalt:

© 2023 Compassionate Inquiry