Cercurile CI: Suport de grup online

Cercurile Compassionate Inquiry sunt grupuri de sprijin online profund experiențiale, deschise tuturor, concepute și facilitate pentru a introduce și a iniția procesul de auto-explorare. Ele se bazează pe munca lui Dr. Gabor Maté, dezvoltate de Sat Dharam Kaur ND. Grupurile sunt facilitate de lideri înalt calificați, certificați în abordarea Compassionate Inquiry.

 

 .

Înregistrează-te acum

Cercurile CI: Suport de grup online

Bazate pe munca lui Dr. Gabor Mate, dezvoltată de Sat Dharam Kaur ND

 • Cunoaște-te și acceptă-te
 • Conectează-te la ceilalți
 • Explorează trecutul, prezentul și viitorul
 • Exprimă ce este autentic și important pentru tine
 • Experimentează un spațiu sigur de respect mutual și vulnerabilitate împărtășită

”Scopul Compassionate Inquiry este de a ajunge la sursa poveștilor pe care și le spun oamenii - să poată vedea ce povești își spun la nivel inconștient; care sunt convingerile de bază, de unde vin; și de a-i ghida către posibilitatea de a renunța la acele povești, sau de a renunța la influența pe care acele povești le au asupra lor...

Aceasta este Compassionate Inquiry”

~ Dr. Gabor Maté

Ce sunt Cercurile Compassionate Inquiry?

Cercurile Compassionate Inquiry sunt grupuri de sprijin online profund experiențiale, deschise tuturor, concepute și facilitate pentru a introduce și a iniția procesul de auto-explorare. Ele se bazează pe munca lui Dr. Gabor Maté, dezvoltate de Sat Dharam Kaur ND. Grupurile sunt facilitate de lideri înalt calificați, certificați în abordarea Compassionate Inquiry.

Cercurile Compassionate Inquiry nu sunt webinarii sau grupuri deschise. Sunt grupuri de suport facilitate cu intenția de a explora experiența personală din momentul prezent, de a identifica propriile emoții, stări somatice și credințe și de vindecare de traumele din trecut.

Nu sunt grupuri de discuții intelectuale, ci grupuri cu un caracter profund experențial bazate pe explorarea de sine.

Află mai multe despre Cercurile CI

Cercurile Compassionate Inquiry sunt o serie de 10 întâlniri săptămânale, bazate pe o abordare somatică psihoterapeutică, cu teme diferite de explorare în fiecare săptămână. Explorarea constă în întrebări cheie la care participanții vor fi încurajați să reflecteze și despre care să scrie, să discute cu membrii grupului și să exploreze mai departe în timpul săptămânii.

Abonează-te la Newsletter-ul Compassionate Inquiry pentru a primi noutăți!

Despre Cristina Bâra

Cristina Bâra este ambasadorul Compassionate Inquiry în România. A tradus munca lui Gabor, cu scopul de a face disponibile programele Compassionate Inquiry în România.

A făcut parte din prima cohortă internațională Compassionate Inquiry, în ianuarie 2019, și facilitează programul lung de formare profesională precum și Cercuri CI.

Cristina locuiește în București, România, dar își desfășoară activitatea în mare parte online, în engleză și română.

Cristina este formată și în Modelul Neuro-Afectiv Relațional (NARM), un model de lucru cu trauma de dezvoltare, precum și în oferirea de intervenții Safe and Sound protocol. 

Despre Sat Dharam Kaur ND

Sat Dharam este medic naturist, trainer principal de Kundalini Yoga și autor, care practică în Owen Sound, Ontario. Ea facilitează programe de formare în Kundalini Yoga în Toronto și la nivel internațional.

A dezvoltat programul Beyond Addiction: Calea yoghină spre recuperare și a lucrat îndeaproape cu Dr. Gabor Maté pentru a livra acest program precum și formarea Compassionate Inquiry.

Ea a dezvoltat, de asemenea, Programul Healthy Breast, conceput pentru a ajuta la educarea femeilor la nivel global în reducerea riscului de cancer de sân, și a co-fondat Fundația MammAlive.

Sat Dharam a fost distinsă cu premiul Doctorul naturist al Anului în Ontario în 2000. Ea a scris trei cărți: A Call to Women: The Healthy Breast Program and Workbook, The Complete Natural Medicine Guide to Breast Cancer și The Complete Natural Medicine Guide to Women’s Health.

Despre Dr. Gabor Maté

Dr. Gabor Maté este un medic pensionat care, după 20 de ani de practică de familie și experiență în îngrijiri paliative, a lucrat timp de peste un deceniu în Downtown East Side din Vancouver cu pacienți provocați de dependența de droguri și boli mintale. Autorul de bestseller-uri a patru cărți publicate în Douăzeci și cinci de limbi, Gabor este un vorbitor de renume internațional foarte căutat pentru experiența sa în dependență, traumă, dezvoltarea copilăriei și relația dintre stres și boală. Cartea sa despre dependență a primit premiul Hubert Evans pentru non-ficțiune literară.

Pentru munca sa medicală inovatoare și pentru scrierile sale, a primit Ordinul Canadei, cea mai înaltă distincție civilă a țării sale, și Premiul pentru merit civic din orașul său natal, Vancouver. Cărțile sale includ Pe tarâmul fantomelor înfometate; Când corpul spune nu; Minți împrăștiate: Originile și vindecarea tulburării de deficit de atentie - ADD - ADHD; și (cu Gordon Neufeld) Cum să ne păstrăm copiii aproape: De ce părinții trebuie să fie mai importanți decât prietenii.

Cea mai recentă carte a sa, publicată împreună cu fiul său, Daniel Mate, este Mitul normalității: Trauma, boala și vindecarea într-o cultură toxică.

Pentru a afla mai multe, abonați-vă la newsletter la www.drgabormate.com 

Ce sunt Cercurile Compassionate Inquiry?

Cercurile Compassionate Inquiry sunt grupuri de sprijin online profund experiențiale, deschise tuturor, concepute și facilitate pentru a introduce și a iniția procesul de auto-explorare. Ele se bazează pe munca lui Dr. Gabor Maté, dezvoltate de Sat Dharam Kaur ND.

Grupurile sunt facilitate de lideri înalt calificați, certificați în abordarea Compassionate Inquiry. Cercurile Compassionate Inquiry nu sunt webinarii sau grupuri deschise. Sunt grupuri de suport facilitate cu intenția de a explora experiența personală din momentul prezent, de a identifica propriile emoții, stări somatice și credințe și de vindecare de traumele din trecut. Nu sunt grupuri de discuții intelectuale, ci grupuri cu un caracter profund experențial bazate pe explorarea de sine.

Vei primi acces la:

Workshop de 2 zile

Înregistrări ale unui workshop de 2 zile în Compassionate Inquiry care a avut loc în Vancouver, 2018

Transcrieri ale înregistrărilor

Toate video-urile au subtitrări și transcrieri în limba română

Materiale de studiu

Un manual care conține temele săptămânale și întrebări aferente acelor teme

Întâlniri săptămânale

10 întâlniri săptămânale cu un lider de grup certificat în Compassionate Inquiry

Ce sunt Cercurile Compassionate Inquiry?

Cercurile Compassionate Inquiry sunt o serie de 10 întâlniri săptămânale, bazate pe o abordare somatică psihoterapeutică, cu teme diferite de explorare în fiecare săptămână. Explorarea constă în întrebări cheie la care participanții vor fi încurajați să reflecteze și despre care să scrie, să discute cu membrii grupului și să exploreze mai departe în timpul săptămânii. Cercurile Compassionate Inquiry nu sunt webinarii sau grupuri deschise.
Sunt grupuri de suport facilitate cu intenția de a explora experiența personală din momentul prezent, de a identifica propriile emoții, stări somatice și credințe și de vindecare de traumele din trecut.
Nu sunt grupuri de discuții intelectuale, ci grupuri cu un caracter profund experențial bazate pe explorarea de sine.

Facilitatorii Cercurilor CI în România

Diana Safta

Practician Certificat și Mentor în Compassionate Inquirypsiholog clinician si psihoterapeut, cu multiple formări înterapie cognitiv-comportamentală, Schema Therapy, terapie de cuplupsihogenealogie și 
terapie sistemică.

Gabriela Georgescu

Practician certificat în Compassionate Inquiry, psihoterapeut cu formare în Psihoterapie pozitivă și transculturală. În abordarea ei, pe lângă psihoterapia pozitivă și Compassionate Inquiry, aduce elemente și din existențialism și Sisteme interne de familie (IFS).

Cristina Bâra

Practician Certificat în Compassionate Inquiry, Formator, Director al Programelor CI în limba română, cu o formare în Modelul Neuro-Afectiv Relațional (NARM) și formare începută în psihoterapie prin dans și mișcare. 

Calendarul Cercurilor CI cu începere din Septembrie 2023

Termen limită de aplicare: 7 august 2023

Cercuri Online

Marți, 17:00 - 19:00 cu Diana Safta (5 septembrie - 7 noiembrie 2023) - Online

Joi, 18:30 - 20:30 cu Cristina Bâra (7 septembrie - 9 noiembrie) - Online

Vineri, 9:00 - 11:00 cu Cristina Bâra (8 septembrie - 10 noiembrie) - Online

 

Preț intreg pentru 10 sesiuni saptămânale facilitate și acces la platforma online: $ 800 CAD (aprox 560 Euro)

Preț redus (pentru persoanele care au achiziționat cursul scurt autoghidat sau sunt înscrise la programul de formare): $ 400 CAD (aprox. 280 Euro)

Înregistrare Cercuri online

Cercuri cu prezență fizică

Locație:  Intrarea Nicolae Iorga nr 5, interfon 3, București, România
Data: 6 septembrie (miercuri) de la 18:30 la 20:30 cu Diana Safta
Limba: Română
Cost pentru 10 întâlniri: $800 CAD

Înregistrare Cerc cu prezență fizică
 • Tehnici de autoreglare.
 • Să te împrietenești cu sistemul tău nervos
 • Să experimentezi siguranța în interiorul tău
 • Să îți înțelegi tiparele de comportament și strategiile de adaptare
 • Să explorezi sursa durerii tale emoționale și fizice
 • Cum să lucrezi cu declanșatorii tăi
 • Să dezvolți autocompasiunea pentru toate părțile din interiorul tău
 • Să descoperi înțelepciunea din trauma ta și să o folosești pentru creștere
 • Să accepți ceea ce ți s-a întâmplat
 • Să te eliberezi de reactivitate și convingeri limitative
 • Să-ți crești capacitatea de a simți și de a-ți experimenta emoțiile
 • Să te conectezi cu copilul tău interior
 • Să experimentezi abordarea Compassionate Inquiry
 • Să te reconectezi la adevăratul tău sine
 • Să celebrezi posibilitatea din interiorul tău
 • Să fii confortabil cu vulnerabilitatea ta
 • Să te conectezi la o comunitate internațională susținătoare
 • Oricine cu vârsta peste 18 ani
 • Persoane dedicate, curioase și disciplinate
 • Persoane care se pot angaja să participe la toate cele 10 sesiuni
 • Persoane care sunt interesate să fie conștienți de sine și autentici
 • Persoane care au o dorință de a se conecta, asculta, înțelege pe alții și experianța unică a acestora, cât și pe ei înșiși
 • Persoane pregătite de o explorare profundă, care poate fi declanșatoare și care poate scoate la iveală probleme nerezolvate din copilărie 

Datorită profunzimii de autoreflecție necesară, Cercurile CI nu sunt pentru:

 • Persoane cu dependență activă de substanțe
 • Persoane cu probleme mintale severe

Săptămâna 1: Orientare

Săptămâna 2: Siguranță prin conexiune

Săptămâna 3: Accesează înțelepciunea corpului

Săptămâna 4: Explorează declanșatorii

Săptămâna 5: Află ce ți s-a întămplat

Săptămâna 6: Exprimă-ți autenticitatea

Săptămâna 7: Adresarea propriilor nevoi

Săptămâna 8: Practică autocompasiunea pentru toate părțile din tine

Săptămâna 9: Fii responsabil

Săptămâna 10: Afirmă-ți posibilitatea din tine

Preț normal

Include 10 întâlniri săptămânale $800 CAD (aprox. 560 Euro)

În cazul persoanelor care au mai participat în trecut la Cercurile CI

Prețul este de $ 400 CAD (aprox. 280 Euro)

În cazul persoanelor care au făcut programul online de formare profesională Compassionate Inquiry sau programul scurt autoghidat

Prețul este de $ 400 CAD (aprox. 280 Euro)

Pentru aplicarea prețului redus, trimite o dovadă a plății la adresa [email protected]. Reducerea nu este transferabilă altor participanți.

Pentru a converti prețurile în moneda locală, click aici.

Dacă ești o organizație care ar fi interesată să ofere angajaților săi participarea la unul din Cercurile CI folosește acest formular.

Pentru întrebări, poți scrie la [email protected]

Pentru a crea și menține siguranța în cadrul grupului, participanții sunt rugați să participe la cel puțin 8 din 10 sesiuni. Dacă un participant va lipsi mai mult de 2 sesiuni, acesta va fi scos din invitația de Zoom pentru întâlnirile săptămânale. Dacă vrei să repeți programul, după ce ai lipsit mai mult de 2 sesiuni, o poți face la prețul de $ 400 CAD.

Acesta este un program experențial cu un număr limitat de locuri disponibile,
Deoarece îți este rezervat un loc în momentul în care te înregistrezi și plătești, taxa de participare nu se restituie cu 14 zile înainte și până la data începerii. Fără excepții. Dacă ceri restituirea taxei cu 15 zile sau mai mult înainte de data începerii cercului, acest lucru va fi aprobat, mai puțin o taxă de administrare de $ 250 CAD.

Compassionate Inquiry Inc își rezervă dreptul de a refuza acceptarea aplicației unui participant la Cercurile Compassionate Inquiry și de a retrage accesul unui participant din Cercurile de Compassionate Inquiry, în orice moment, dacă liderul Cercului sau echipa de administrare stabilește că: comportamentul, atitudinea sau opiniile unui participant ar putea avea un impact negativ asupra calității experienței sau a grupului sau dacă participantul nu este potrivit pentru program. Compassionate Inquiry Inc, la propria sa discreție, poate rezilia participarea unui participant în orice moment. Dacă se întâmplă acest lucru, Compassionate Inquiry Inc îi va rambursa participantului taxa plătită pentru participarea la program.

Ai finalizat un ciclu de Cercuri CI și mai vrei să repeți experiența
Ești înscris sau ai finalizat deja programul profesional de formare Compassionate Inquiry


Ai plătit și ești înregistrat în cursul scurt autoghidat Compassionate Inquiry


Dacă faci parte din una din categoriile de mai sus, trimite un email la [email protected] pentru a primi link-ul de discount

Abonează-te la Newsletter-ul Compassionate Inquiry pentru a primi noutăți!